16.4.06

Furby videndeler

Efter at have slappet af med Sodukoen kaster Furby sig igen over del.icio.us. Flere af de sider, han har linket til er der også andre, der har på deres del.icious:

Flest links har Flickr Toys, hele 3200! Furby vælger dog at kikke på de 29, der ligesom han har linket til Flickrlilli. Det er et lidt specielt sted, så måske har de andre noget, der er interessant for Furby?

Ovre i højre side kan Furby se listen over de, der har linket til Flikrlilli. Han falder over navnet timlauer, hvis blog, han kender fra nettet. Derfor vælger Furby at kikke på timlauers links. Furby kunne også have set efter, hvilke tags de andre har givet linket for at finde ud af, om der er nogen, han deler interesser med.

timlauer har 19 links tagget med Flickr. Da Furby klikker på kategorien kan han se alle timlaurs Flickr-links.

En del af dem kender Furby også, men der er et link, Furby ikke kender: Flyr - Flickr Geotagged Photo Search, så det klikker han på.

Det viser sig at være nok en måde, man kan søge billeder fra Flickr - denne gang ved at søge på alle de billeder, der er geotagget på Flickr. Da Furby skriver Haderslev i feltet "tags" får han: Thada! CVU Sønderjyllands velkendte røde bygninger.


(Klik på billedet for en lidt større version.)

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home