16.4.06

Synlig på nettet

Furbys Googlefight fik ham til at tænke over, hvordan han bliver synlig på nettet, og hvordan han kan se, om der er nogen, der læser hans blog.
Det første Furby gør, er at sætte en counter på sin blog (se nederst i højre spalte). Der er rigtig mange gratis counters (søg f.eks. på counters i Tucows, et godt sted at finde gratis småprogrammer og scripts). Furby har valgt Stat Counter fordi den er gratis, meget let at "installere" (kopiere ind i templaten), velfungerende og giver mange oplysninger.
Nu kan Furby se på tælleren, at der er én, der har kikket på hans blog: Furby selv *lol*

Hvad kan Furby nu gøre for at få flere besøg? Tja, først og fremmest kan han jo fortælle familie og venner om bloggen *S*, men det vil sikkert også hjælpe at tilmelde bloggen til forskellige "blogoversigtrer".
Den mest berømte er "Technorati". Furby skynder sig hen for at "claime" sin blog.Furby opdager, at der faktisk er yderligere en smart funktion på Technorati - her kan han søge i "Den lådne blog", en funktion han længe har savnet i sin blog! Det bedste havde selvfølgelig været at have en søgefunktion på selve bloggen, men det er da bedre end ingenting.


Furby tilmelder "Den lådne blog" i DayPop. Han synes dog det er længe at vente to uger på effekten.

Furby tilmelder også sin blog til overskrift.dk, BlogBot, Blogpulse og Icerocket. Nu er der sådan set ikke andet for Furby at gøre end at vente......

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home